Informaţii Produse Dopo Poco

Credem că fiecare pauză de masă e un moment de reamintire a micilor plăceri zilnice. Pentru asta, mâncarea savurată trebuie să fie desăvârșită, gătită din ingrediente proaspete, pregătită cu drag și servită cât încă mai aburește.

La Dopo Poco, începem să gătim doar după ce primim comanda ta. Astfel, preparatul păstrează gustul natural al ingredientelor și savoarea intensă.

De la livrare, la tehnica și timpul de gătire și la alegerea și păstrarea ingredientelor, fiecare aspect își are rostul în procesul de preparare a mâncării demne de pauza ta de masă.

De aceea, avem ca parteneri furnizori acreditați, care ne aduc doar ingrediente proaspete, însoțite de certificate de conformitate, pe care le transformăm apoi în preparate gustoase.

Colaboratorii noștri sunt producători și furnizori renumiți la nivel național pentru calitatea produselor sau producători locali la care găsim întotdeauna ingrediente proaspete, pregătite cu pasiune.

Produsele pe care le folosim, fie că sunt congelate, refrigerate sau proaspete, sunt păstrate în condiții termice adecvate, cu temperatură controlată, pentru a ne asigura că respectăm toate cerințele de siguranță alimentară.

În pregătirea preparatelor, fiecare pas este important pentru ca experiențele gustoase să se întâmple la Dopo Poco și să fie trăite de tine, oriunde te-ai afla.

Produsul a fost adăugat în coș