Te invităm să ni te alături în jocul descoperirilor. Îți promitem rolul principal.

Tărâm al tuturor posibilităților ne este bucătăria, un spațiu în care încingem cuptoarele, tigăile, dar și spiritele creative ale bucătarilor. Mâinile lor dansează cu instrumentele din bucătărie pentru a aduce ingredientele la forma perfectă. Tăiate la linie, ingredientele sunt apoi lăsate să urmeze calea transformării în preparatul la care ar visa gustul dacă ar putea. Sunetul lor crescând, sfârâind sau clocotind este muzică pentru noi, iar imaginea lor, îmbinate armonios și gata scoase din cuptor sau luate de pe foc, devine ca un tablou pictat din arome. Uite așa, transformăm gătitul în artă, crezând că fiecare preparat poate deveni un mod de a aprecia bucuriile simple ale vieții, printre care își face loc și mâncarea gustoasă.

Jocul continuă până când mâncarea ajunge la tine și, gustând din ea, descoperi și tu parcursul ingredientelor și ideilor. Un joc care nu se încheie niciodată și reîncepe atunci când tu comanzi iar mâncarea preferată.

Aceasta e rețeta Dopo Poco pe care o urmăm atunci când gătim fiecare preparat, de la elegantele farfurii din categoria gourmet, la sortimentele de pizza răsfățate în cuptor, la paste, salate sau platouri și până la crispy, aripioare de pui și produsele fast-food. Toate merită să fie gătite cu atenție și pasiune pentru ca mâncarea să nu fie o necesitate, ci o bucurie.

Experiențele gustoase se întâmplă la Dopo Poco!

Produsul a fost adăugat în coș