Comandă masa de sărbători de la DopoPoco cu livrare la domiciliu

17.12.2020
Comandă masa de sărbători de la DopoPoco cu livrare la domiciliu

Deși traversăm vremuri imprevizibile, diferite față de ce trăim de obicei în această perioadă, un lucru este sigur. Vin sărbătorile de iarnă!  Crăciunul, încărcat de speranță pentru vremuri mai bune și mai sigure și Revelionul, cu bucuria trecerii spre un an nou, cu optimism și planuri, sunt momentele pozitive ale sfârșitului de an.


Meniul special de sărbători la tine acasă
Pentru că ne dorim să-ți poți petrece mai mult timp cu cei dragi și să te știm în siguranță, am pregătit un meniu* special de sărbători pe care îl poți comanda* la tine acasă. Este gândit special pentru tine, gătit cu atenție și selectat astfel încât să transforme chiar și cea mai simplă, formală sau tradițională cină într-un spectacol culinar!


Ce bunătăți poti comanda?
Diversitatea meniul îți oferă posibilitatea alegerii unui meniu personalizat care va fi pregătit proaspăt și livrat la domiciliu, oferindu-ți timp să împachetezi cadourile celor dragi. Intră pe site, vezi preparatele și comandă online tot ce iți doresti/ ce poftești pentru masa de Crăciun, acum cu 20% reducere!


Poți alege să comanzi acasă un meniu traditional cu:

Din toate aceste bunătăți, îți recomandăm preparate precum:

Sau ai posibilitatea să îmbogățești masa de sărbători cu platouri spectaculoase cu preparate calde sau reci, livrate la domiciliu:

Vezi toate produsele pe care le poți comanda acasă, pe www.dopopoco.ro/iasi/dopo-poco-family.
 

Dopo Poco – Pe gustul tău
Orice variantă alegi, îți poți combina meniul după gustul tău și a celor dragi ție. Oricare ar fi alegerea ta, te asigurăm că vei avea o masă de sărbători savuroasă. Produsele îți vor fi livrate în condiții de siguranță, fără să intre în contact cu niciun factor extern pe toată durata livrării.
Mai mult. Pentru că vrem ca tu să poți face mai multe cadouri celor dragi, îți oferim o reducere de 20% la toate produsele din meniul de sărbători. Suntem aici să-ți pregătim tot ce este mai bun.


Intră pe https://www.dopopoco.ro/iasi/dopo-poco-family, și comandă acum meniul de sărbatori! Programează din timp data la care mâncarea să fie livrată acasă.
 

Sărbători fericite, tuturor!
An de an, de Crăciun, trăim magia nașterii lui Iisus și ne întărim speranța că vom fi bine. Să primim cu bucurie și căldură darurile acestei perioade și să sărbătorim alături de cei apropiați.

*Meniul Dopo Poco de Sărbători este disponibil, momentan, doar in Iasi
Program preluare comenzi meniu sărbători:
* Pentru Crăciun
   - preluare comenzi 14-22 decembrie, inclusiv.
   - livrarea comenzilor se va face până pe 24 decembrie, orele 12
* Pentru Revelion
   - preluăm comenzi până pe 29 decembrie, inclusiv.
   - livrăm comenzile până pe 31 decembrie, orele 12.

Produsul a fost adăugat în coș