SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
16 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 6 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a
13 februarie 2018

De Ziua Îndrăgostiților, îți suntem complici și te ajutăm să-ți surprinzi jumătatea cu un moment perfect. Sentimentele se rostesc și mai frumos în compania unor arome alese și a unui
08 ianuarie 2018

Vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.

10 ani de momente gustoase cu Dopo Poco

01.10.2017
10 ani de momente gustoase cu Dopo Poco

Luna aceasta sărbătorim și mai intens cei 10 ani împliniți de Dopo Poco, căci, acum 10 ani, într-o zi de octombrie, am făcut primii pași pentru a deveni echipa mare de astăzi, care se dedică întru totul pentru a-ți oferi mai mult decât mâncare, chiar adevărate experiențe gustoase.

Un octombrie plin de emoții și împliniri ne așteaptă la Dopo Poco, și pe noi, și pe tine. Fiecare client este și el un membru al echipei Dopo Poco, așa că te invităm să te bucuri de o lună întreagă de surprize culinare.

Clienții noștri numeroși sunt cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi în cei 10 ani , astfel că ne dorim să le facem și noi lor cât mai multe cadouri și surprize. Nu dezvăluim încă totul, dar dacă ne urmărești îndeaproape luna aceasta și accepți provocările Dopo Poco, te vom răsplăti cu:

- reduceri importante la preparatele Dopo Poco;
- comenzi surpriză ce îți vor aduce experiențe neașteptate;
- propriul tău abonament gratuit pe un an la Dopo Poco;
- amintiri și momente speciale

Sărbătorește alături de noi 10 ani de momente gustoase cu Dopo Poco!

DopoPoco

IAȘI | PIATRA NEAMȚ | TIMIȘOARA

Abonează-te la newsletter pentru beneficii speciale!
Visa Mastercard
© 2018 DopoPoco.ro