SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
01 august 2018

În luna august, ai parte de mai multă pizza la prețuri mai mici. Alege specialitățile Dopo Poco, Quattro Stagioni sau Bacon Deluxe, combină-le cum dorești și bucură-te de mult gust și
09 mai 2018

Ești client Dopo Poco? Fii pe fază și află primul cum poți câștiga un bilet la Afterhills.
07 mai 2018

Pentru a marca Ziua Națională a Inimii, am fost în vizită la micuții de la Secția Cardiologie a spitalului ”Sfânta Maria” Iași

Am dat start la oferte hot

01.08.2018
Am dat start la oferte hot

Vara aceasta, am dat start la oferte hot.

1 + 1 = 2 pizza, acum la un preț și mai mic.

În perioada 1 - 30 august, ai 10% reducere la sortimentele de pizza Dopo Poco, Quattro Stagioni și Bacon Deluxe. Combină-le așa cum îți poftește inima, iar noi îți împlinim poftele.

Regulament de aplicare a discount-ului:

Reducerea este valabilă doar în perioada 1 - 31 august 2018, la comenzile la domiciliu sau în restaurant pentru sortimentele de pizza Dopo Poco, Quattro Stagioni și Bacon Deluxe.

Prețul este valabil doar la combinarea a două dintre cele 3 sortimente (de ex. Bacon Deluxe și Dopo Poco), aplicându-se regula generală a discountului pentru oferta 1 + 1 (reducerea se aplică la produsul cu valoarea cea mai mică și se achită prețul cu valoarea mai mare).

Reducerea se aplică doar la comenzile în orașul Iași.

Dopo Poco își rezervă dreptul de a schimba termenii de aplicare a reducerii, iar orice modificare va fi anunțată pe website-ul dopopoco.ro.