SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
09 mai 2018

Ești client Dopo Poco? Fii pe fază și află primul cum poți câștiga un bilet la Afterhills.
07 mai 2018

Pentru a marca Ziua Națională a Inimii, am fost în vizită la micuții de la Secția Cardiologie a spitalului ”Sfânta Maria” Iași
16 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 6 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

Am închis Dopo Poco Brașov

08.01.2018
Am închis Dopo Poco Brașov

Dragii noștri,

Cu părere de rău, vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.
Mulțumim pentru tot sprijinul și dedicarea de care ne-am bucurat din partea echipei noastre din Brașov. Mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești ani, alegând și preferând preparatele noastre.

Suntem mândri să numărăm, la finalul acestei perioade, zeci de mii de pizza livrate, nenumărate ore petrecute în bucătărie, sute de rețete experimentate până la perfecțiune. Fiecare apreciere ne-a adus bucurii nespuse, iar fiecare critică ne-a adus lecții valoroase. Pentru toate, vă mulțumim înzecit.

De astăzi, ne vom concentra eforturile pentru ca Dopo Poco Iași, Dopo Poco Piatra Neamț și Dopo Poco Timișoara să rămână alegerea voastră preferată când vreți să vă bucurați de mese gustoase în pauză, în familie, alături de prieteni și în orice moment. Vom rămâne fideli angajamentului de a vă oferi preparate gătite cu grijă și cu drag, din respect pentru preferințele voastre culinare.

Vă mulțumim!

La revedere, Brașov!