SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
08 ianuarie 2018

Vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.
09 octombrie 2017

Știm că avem clienți îndrăzneți și creativi ce ne inspiră tot timpul. De data aceasta, ne-au inspirat să gândim cele mai ingenioase provocări prin care să îi premiem cu surprize culinare
01 octombrie 2017

Luna aceasta sărbătorim și mai intens cei 10 ani împliniți de Dopo Poco, căci, acum 10 ani, într-o zi de octombrie, am făcut primii pași pentru a deveni echipa mare de astăzi, care se

Am închis Dopo Poco Brașov

08.01.2018
Am închis Dopo Poco Brașov

Dragii noștri,

Cu părere de rău, vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.
Mulțumim pentru tot sprijinul și dedicarea de care ne-am bucurat din partea echipei noastre din Brașov. Mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești ani, alegând și preferând preparatele noastre.

Suntem mândri să numărăm, la finalul acestei perioade, zeci de mii de pizza livrate, nenumărate ore petrecute în bucătărie, sute de rețete experimentate până la perfecțiune. Fiecare apreciere ne-a adus bucurii nespuse, iar fiecare critică ne-a adus lecții valoroase. Pentru toate, vă mulțumim înzecit.

De astăzi, ne vom concentra eforturile pentru ca Dopo Poco Iași, Dopo Poco Piatra Neamț și Dopo Poco Timișoara să rămână alegerea voastră preferată când vreți să vă bucurați de mese gustoase în pauză, în familie, alături de prieteni și în orice moment. Vom rămâne fideli angajamentului de a vă oferi preparate gătite cu grijă și cu drag, din respect pentru preferințele voastre culinare.

Vă mulțumim!

La revedere, Brașov!

DopoPoco

IAȘI | PIATRA NEAMȚ | TIMIȘOARA

Abonează-te la newsletter pentru beneficii speciale!
Visa Mastercard
© 2018 DopoPoco.ro