SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
16 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 6 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a
13 februarie 2018

De Ziua Îndrăgostiților, îți suntem complici și te ajutăm să-ți surprinzi jumătatea cu un moment perfect. Sentimentele se rostesc și mai frumos în compania unor arome alese și a unui
08 ianuarie 2018

Vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.

Sărbătorim cu Dopo Poco

01.02.2017

Dopo Poco

10 ani de Dopo Poco

Anul acesta Dopo Poco face 10 ani. Noi le spunem ani împliniți, fiindcă fiecare an a fost marcat de împliniri la care au contribuit deopotrivă echipa de oameni minunați și clienții care ne sunt motivul zilnic de a fi inspirați și de a aduce din această inspirație în bucătărie.

În 10 ani, ne-am păstrat pasiunea de a găti cu ingrediente și cu muuult drag pentru ca fiecare pauză de masă să fie o experiență deplină. Ne-am gândit la poftele fiecăruia și am introdus mai multe preparate în meniul nostru, îmbinând aromele tradiționale cu cele internaționale, deschizând calea către gusturi familiare, dar și neobișnuite.

Astăzi, avem o gamă largă de preparate gourmet (aperitive italienești, preparate din pui, porc, vită, pește, salate și platouri), sortimente de pizza pentru toate gusturile (cu multă carne, vegetariene, specialități cu brânză sau pește) și produse fast-food pentru zilele în care ai ceda unei ispite culinare.

Fiindcă mesele perfecte sunt cele încununate de arome dulci, nu trebuie să îți refuzi un desert. Prăjituri cu ciocolată, brânză sau fructe, clătite pufoase sau papanași tradiționali cu dulceață îți vor face finalul meselor și mai plăcut.

Te invităm să explorezi meniul Dopo Poco și să te lași cucerit de fiecare propunere culinară!

DopoPoco

IAȘI | PIATRA NEAMȚ | TIMIȘOARA

Abonează-te la newsletter pentru beneficii speciale!
Visa Mastercard
© 2018 DopoPoco.ro