SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
16 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 6 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a
13 februarie 2018

De Ziua Îndrăgostiților, îți suntem complici și te ajutăm să-ți surprinzi jumătatea cu un moment perfect. Sentimentele se rostesc și mai frumos în compania unor arome alese și a unui
08 ianuarie 2018

Vă anunțăm că, din motive obiective, am închis punctul de livrare Dopo Poco din Brașov.

Comandă online și Dopo Poco te premiază

14.08.2017
Comandă online și Dopo Poco te premiază

Sărbătorim 10 ani împliniți de Dopo Poco și zeci de mii de clienți mulțumiți cu o surpriză - un site nou și accesibil prin care poți comanda mai ușor și repede preparatele tale preferate.

Și cum cel mai frumos mod de a sărbători este împreună cu voi, clienții noștri, am pregătit multe surprize. În perioada 15 august - 15 septembrie 2017, îi răsplătim pe cei care fac primele comenzi online pe noul nostru site cu: desert gratuit, vouchere cadou și vin de la partenerii noștri, Casa de Vinuri ”Bucium 1949” Iași.

Premiile se acordă conform prevederilor prezentului regulament, (denumit în continuare („Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

Regulament premii comenzi online:

Campania se desfășoară în perioada 15 august - 15 septembrie 2017, în orașele Iași, Piatra Neamț, Brașov și se aplică doar la comenzile efectuate online pe site-ul www.dopopoco.ro.

Organizatorul, Dopo Poco, oferă în cadrul campaniei următoarele premii:

- desert gratuit pentru comenzile online de minimum 25 de lei, efectuate în perioada 15 august - 15 septembrie 2017. Organizatorul își rezervă dreptul de a alege produsul oferit cu titlu gratuit.

- voucher cadou în valoare de 50 de lei, pentru comenzile online de minimum 25 de lei, efectuate consecutiv în fiecare zi, de luni până vineri, în decursul unei săptămâni. Câștigătorii vor fi selectați în fiecare sâmbătă a săptămânii în curs.
Nu se oferă contravaloarea voucherelor în bani și nu se acordă rest. Voucherele vor fi acordate în baza unui proces verbal, semnat de către câștigători și vor avea o valabilitate de 3 luni de la data emiterii. Voucherul poate fi folosit doar o singură dată pentru a comanda.

- o sticlă de vin de la Casa de Vinuri ”Bucium 1949” Iași. În fiecare săptămână, vor fi selectați 10 câștigători, prin tragere la sorți. Extragerea va fi făcută în fiecare zi de luni, iar câștigătorii vor fi selectați dintre clienții care au efectuat comenzi online de minimum 25 de lei, în cursul săptămânii anterioare.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, cu obligaţia de a anunţa publicul în mod oficial, în aceeaşi manieră în care a fost făcută şi informarea iniţială.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu acorda premii unei persoane, în cazul în care participarea acesteia este considerată abuzivă.

Organizatorul poate folosi acest site și alte canale de comunicare online pentru a publica lista câștigătorilor. Participarea la campanie constituie acordul potenţialilor câştigători referitor la faptul că numele va fi făcut public potrivit legislaţiei în vigoare şi folosit în materiale publicitare de către Organizator fără niciun fel de plată aferentă. Câştigătorii vor putea semna şi o declaraţie scrisă în acest sens, conform celor solicitate de către Organizator.

În cadrul campaniei nu este posibilă înlocuirea premiilor prin contravaloarea acestora în bani şi/sau în alte obiecte sau produse.

Participarea la campanie implică acceptarea expresă a tuturor clauzelor Regulamentului și a modificărilor ulterioare.

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente române din municipiul Bucureşti. Legea aplicabilă este legea română.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea campaniei ca urmare a acţiunilor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.
Concursul va putea fi întrerupt prin decizie unilaterală a Organizatorului.

Premiile care constau în băuturi alcoolice și produse interzise minorilor nu vor fi acordate persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani împliniți, chiar dacă persoanele respective au fost declarate câștigătoare.

DopoPoco

IAȘI | PIATRA NEAMȚ | TIMIȘOARA

Abonează-te la newsletter pentru beneficii speciale!
Visa Mastercard
© 2018 DopoPoco.ro