SUNTEM ÎNCÂNTAȚI CĂ EȘTI CLIENT DOPO POCO
Categorii
09 mai 2018

Ești client Dopo Poco? Fii pe fază și află primul cum poți câștiga un bilet la Afterhills.
07 mai 2018

Pentru a marca Ziua Națională a Inimii, am fost în vizită la micuții de la Secția Cardiologie a spitalului ”Sfânta Maria” Iași
16 februarie 2018

Andreea Rodiana Fumu este o tânără de 6 ani, veselă, talentată, cu o voce uimitoare, implicată în diferite acțiuni de voluntariat și proiecte pentru comunitate. Este elevă în clasa a X-a

Wine for your Valentine

13.02.2018
Wine for your Valentine

Fiindcă de Valentine's ați ales vinul ca ingredient principal în rețeta dragostei, continuăm cu aceeași ofertă și de Dragobete!

De Ziua Îndrăgostiților, îți suntem complici și te ajutăm să-ți surprinzi jumătatea cu un moment perfect.
Sentimentele se rostesc și mai frumos în compania unor arome alese și a unui pahar de vin rose pentru îndrăgostiți: Busuioacă de Bohotin demisec. Pe 14 și 24 februarie, ți-l oferim la un preț special pentru a desăvârși ziua dedicată iubirii.

Astfel, la toate comenzile de minimum 50 de lei, poți cumpăra o sticlă de Busuioacă de Bohotin demisec de la Casa de Vinuri Bucium, la doar 14.99 lei.

Regulamentul campaniei

Orice client care comandă produse de minimum 50 de lei de la Dopo Poco, beneficiază de posibilitatea de a cumpăra o sticlă de vin Busuioacă de Bohotin demisec, la prețul special de 14.99 lei.

Oferta este valabilă doar pe data de 14.02.2018 și 24.02.2018, cu posibilitatea de prelungire, doar pentru vinul Busuioacă de Bohotin demisec de la Casa de Vinuri Bucium.

În cadrul campaniei, pot fi achiziționate mai multe sticle de vin la prețul special de 14.99 lei, la fiecare 50 de lei cheltuiți, în limita a 6 sticle pe comandă.

Oferta nu este valabilă pentru persoanele minore și angajații SC PDP FOOD SRL.

Campania este valabilă doar în Piatra Neamț și Iași.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, de 300 de sticle.