Termeni si conditii speciale – campanie Black Friday – dopopoco.ro 16 - 18 noiembrie 2018 / 23 - 25 noiembrie 2018

Termenii si conditiile prezentate pe site-ul web  www.dopopoco.ro sunt completate/modificate cu urmatoarele:

Perioada de desfasurare:  16 - 18 nov 2018 si 23 - 25 nov (pentru orasele Iasi, Piatra Neamt si Roman)

1. MODIFICAREA SI ANULAREA COMENZILOR INREGISTRATE

Modificarea unei comenzi inregistrate se efectueaza prin anularea comenzii si plasarea unei noi comenzi de catre Utilizator. Pe comenzile inregistrate (comenzi pentru care Utilizatorul a primit sms-ul de confirmare a inregistrarii comenzii) nu se opereaza modificari.

Anularea unei comenzi inregistrate se solicita telefonic la unul dintre numerele afisate pe site-ul web, intr-un termen cat mai scurt de la data inregistrarii comenzii.

Comenzile dublate se vor anula automat, fara notificari prealabile.

2. PROCESAREA SI EXPEDIEREA UNEI COMENZI

Procesarea si expedierea unei comenzi ce indeplineste conditiile de mai sus se va face dupa confirmarea telefonica. Confirmarea telefonica a comenzilor se face in ordinea inregistrarii pe site.

Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate.

3. TERMENUL DE LIVRARE

La finalizarea comenzii se transmite un mesaj cu durata livrarii*.

Ca urmare a volumului mare de comenzi si a perioadei aglomerate, este posibil sa existe intarzieri la livrare. Echipa dopopoco.ro va asigura ca gestioneaza cu deplina responsabilitate livrarile si facem un apel la intelegere pentru situatiile in care livrarile vor depasi termenul obisnuit.

* In eventualitatea unei intarzieri, echipa dopopoco.ro va va contacta telefonic pentru a va informa de acest aspect.

4. ALTE SPECIFICATII:

Produsele care beneficiaza de discount special pe durata campaniei Black Friday, respectiv 16 - 18 noiembrie 2018 si 23 - 25 noiembrie 2018 pentru orasele Iasi, Piatra Neamt si Roman sunt semnalizate in cadrul site-ului web prin eticheta de produs care afiseaza discountul oferit.

Prezentele conditii sunt aplicabile produselor comandate pe site-ul web  www.dopopoco.ro in perioada de desfasurare a campaniei Black Friday, respectiv 16 - 18 noiembrie 2018 si 23 - 25 noiembrie 2018 pentru orasele Iasi, Piatra Neamt si Roman, in limita stocului disponibil.