Categorii
19 martie 2019

In fiecare MARTI ai la reducere doua sortimente de pizza din categoria 1+1 (41cm), sa te bucuri de mai multa pizza, la un pret mai bun.
08 martie 2019

De 8 martie, răsplătim toate clientele Dopo Poco cu un voucher cadou, acordat la orice comandă online sau telefonică, la Dopo Poco Iași și Piatra Neamț.
21 decembrie 2018

De sarbatori, il asteptam pe Mos Craciun acasa.

Am dat start la oferte hot

01.08.2018
Am dat start la oferte hot

Vara aceasta, am dat start la oferte hot.

1 + 1 = 2 pizza, acum la un preț și mai mic.

În perioada 1 - 30 august, ai 10% reducere la sortimentele de pizza Dopo Poco, Quattro Stagioni și Bacon Deluxe. Combină-le așa cum îți poftește inima, iar noi îți împlinim poftele.

Regulament de aplicare a discount-ului:

Reducerea este valabilă doar în perioada 1 - 31 august 2018, la comenzile la domiciliu sau în restaurant pentru sortimentele de pizza Dopo Poco, Quattro Stagioni și Bacon Deluxe.

Prețul este valabil doar la combinarea a două dintre cele 3 sortimente (de ex. Bacon Deluxe și Dopo Poco), aplicându-se regula generală a discountului pentru oferta 1 + 1 (reducerea se aplică la produsul cu valoarea cea mai mică și se achită prețul cu valoarea mai mare).

Reducerea se aplică doar la comenzile în orașul Iași.

Dopo Poco își rezervă dreptul de a schimba termenii de aplicare a reducerii, iar orice modificare va fi anunțată pe website-ul dopopoco.ro.