Categorii
08 May 2019

Ne gasesti in Piatra Neamt, pe strada Stefan cel Mare nr. 111, intr-un restaurant fast-food cu produse originale si gustoase, pregatite exact pe gustul tau.
19 March 2019

In fiecare MARTI ai la reducere doua sortimente de pizza din categoria 1+1 (41cm), sa te bucuri de mai multa pizza, la un pret mai bun.
08 March 2019

De 8 martie, răsplătim toate clientele Dopo Poco cu un voucher cadou, acordat la orice comandă online sau telefonică, la Dopo Poco Iași și Piatra Neamț.

Dopo Poco și FILIT te îndeamnă - donează o carte!

03.10.2018
Dopo Poco și FILIT te îndeamnă - donează o carte!

Și anul acesta suntem parteneri FILIT - Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași.

Fiindcă întreg orașul vibrează de energia vizitatorilor, voluntarilor și iubitorilor de carte, ne-am alăturat cu drag evenimentelor FILIT. Te îndemnăm și pe tine să participi la evenimente (programul îl poți vedea aici) și să devii parte din această energie frumoasă.

Mai mult, dacă donezi o carte în perioada 3 - 7 octombrie, primești un discount de 5% la următoarea comandă. Tot ce trebuie să faci este să dai cartea agentului nostru la livrare, iar la următoarea comandă primești un voucher de reducere de 5%.

Regulamentul de acordare a discount-ului îl găsești mai jos:

Un client care donează o carte în perioada 3 - 7 octombrie 2018 primește un voucher de discount de 5% la următoarea comandă.

Voucher-ul de discount este valabil până la data de 31.12.2018.

Discount-ul nu se aplică la promoția de pizza 1 + 1, la pachetele promoționale, meniurile zilnice și alte produse aflate deja la promoție.

Voucher-ul poate fi utilizat o singură dată pentru o comandă unică.

Nu se pot folosi mai multe vouchere pentru discount cumulat.

O donație de una sau mai multe cărți de la un client unic este echivalentă cu un discount de 5%.

Nu se oferă contravaloarea în bani a discount-ului.