Categorii
08 May 2019

Ne gasesti in Piatra Neamt, pe strada Stefan cel Mare nr. 111, intr-un restaurant fast-food cu produse originale si gustoase, pregatite exact pe gustul tau.
19 March 2019

In fiecare MARTI ai la reducere doua sortimente de pizza din categoria 1+1 (41cm), sa te bucuri de mai multa pizza, la un pret mai bun.
08 March 2019

De 8 martie, răsplătim toate clientele Dopo Poco cu un voucher cadou, acordat la orice comandă online sau telefonică, la Dopo Poco Iași și Piatra Neamț.

Pizza gratis pentru copii la Dopo Poco

09.11.2018
Pizza gratis pentru copii la Dopo Poco

La Dopo Poco ai parte de surprize!

Comanda alaturi de copilul tau si primesti o pizza gratis pentru el!

Ce trebuie sa faci?

Comanda de la Dopo Poco orice preparat poftesti. La o comanda de minimum 25 de lei (pentru Dopo Poco Piatra Neamt) si 35 de lei (pentru Dopo Poco Iasi si Timisoara) primesti o pizza gratis, daca ai copil si faci impreuna cu el comanda, prin telefon. Solicita operatorului telefonic pizza gratis pentru copil.

Pentru a valida comanda, operatorul telefonic Dopo Poco va solicita clientului sa permită copilului sau copiilor sa confirme la telefon comanda pentru a primi o pizza gratis. Se poate alege una dintre variantele: Pizza Prichindel, Pizza Margherita, Pizza Formaggi sau Pizza Chicken Deluxe. Oferta este valabila in fiecare zi, doar la comenzile la domiciliu de la Dopo Poco Iasi, Piatra Neamt si Timisoara. Oferta se acorda doar la comenzile telefonice, efectuate de un adult si copilul său. Dopo Poco ofera o pizza gratis pentru copii, astfel:

Pentru Dopo Poco Piatra Neamt:

  • un copil = o pizza gratis (la o comanda de minimum 25 de lei)
  • doi copii = doua pizza gratis (la o comanda de minimum 50 de lei)
  • trei copii = trei pizza gratis (la o comanda de minium 75 de lei).

Pentru Dopo Poco Iasi si Timisoara:

  • un copil = o pizza gratis (la o comanda de minimum 35 de lei)
  • doi copii = doua pizza gratis (la o comanda de minimum 70 de lei)
  • trei copii = trei pizza gratis (la o comanda de minium 105 de lei).

La fiecare valoare de 25 de lei atinsa, se acorda o pizza pentru un copil, la Dopo Poco Piatra Neamt. La fiecare valoare de 35 de lei atinsa, se acorda o pizza gratis pentru un copil la Dopo Poco Iasi si Timisoara. Spre exemplu, daca intr-o familie exista un singur copil, acesta va primi o singura pizza gratis, indiferent de valoarea comenzii. Daca intr-o familie exista mai multi copii, cea de-a doua pizza gratis se va acorda la atingerea pragului valoric de 50 de lei pentru Dopo Poco Piatra Neamt, respectiv 75 de lei pentru Dopo Poco Iasi si Timisoara. Pot fi alese oricare dintre sortimentele Pizza Prichindel, Pizza Margherita, Pizza Formaggi sau Pizza Chicken Deluxe. Daca la o comanda exista mai multi copii, pot fi alese sortimente diferite de pizza.

Oferta este valabila in perioada 9 noiembrie 2018 - 31 decembrie 2019, doar la comenzile la domiciliu de la Dopo Poco Iasi, Piatra Neamt si Dopo Poco Timisoara, cu posibilitatea prelungirii la decizia organizatorului.

Oferta este valabila de luni pana duminica, la comenzile telefonice din intervalul 09:00 - 23:00.

Oferta se acorda individual si nu poate fi cumulata cu alte oferte sau discounturi aplicate la produsele Dopo Poco (pizza 36 cm si pizza 55 cm in intervalul happy hour, pizza 1 + 1 cu discount de black friday, alte produse din produsele promotionale sau meniurile promo).