Categorii
19 martie 2020

La Dopo Poco Iasi si Piatra Neamt, poti comanda in aceasta perioada cu 15% discount.
28 februarie 2020

La inceput de primavara, facem surprize clientelor noastre. Prevestim zile frumoase pentru doamne si le-am pregatit cadouri speciale.
26 februarie 2020

Fa-ti cont online pe dopopoco.ro si primesti instant 10% discount la prima ta comanda. Iar daca click-ul tau da cea mai mare comanda din luna martie, castigi automat inca un voucher egal cu valoarea

Totul despre doamne

28.02.2020
Totul despre doamne

La inceput de primavara, facem surprize clientelor noastre.

Prevestim zile frumoase pentru doamne si le-am pregatit cadouri speciale.

Toate doamnele care comandă la Dopo Poco pe data de 8 martie, primesc un voucher all inclusive la World Class (pentru comenzile din Iasi) si Moldocor GYM (pentru comenzile din Piatra Neamt).

In plus, in perioada 1-7 martie, toate comenzile vor fi insotite de un flyer ce ofera 10% discount pentru urmatoarea comanda, de care poate beneficia orice client ce primeste flyerul, pana la data de 31 martie, daca pastreaza partea detasabila a acestuia. Pentru a beneficia de discount, trebuie sa inmanezi partea detasabila a flyerului agentului de livrari, in momentul in care acesta iti livreaza comanda.
*Discountul nu se aplica la comenzile de pizza 1+1 si pentru alte produse aflate la oferta. De asemenea, nu se cumuleaza cu alte discounturi sau promotii.

Promoția este valabilă la Dopo Poco Iași și Piatra Neamț, în limita stocului disponibil.